28 dec. 2009

Niste ginduri

Uraindu-ti semenul,mai ales pe acela care prin valoarea lui ar trebui cel mai mult iubit,nu-l anulezi asa cum fals iti inchipui ci te anulezi pe tine.
Nu scapi de el ,dimpotriva,iar obsesia lui iti atirna de suflet ca un lant lung si ruginit sub a carui povara pina la urma te prabusesti si nu te mai ridici niciodata.
Esecul iubirii este asadar si esecul cunoasterii.Cei care nu iubesc ,spus pe sleau-sint niste prosti-.
Iar prostia dupa cum stim se plateste scump...

Soapte...

Doar luna e de vina...
Vine aproape de Pamint si inebuneste lumea
Scoate la iveala secrete de mult ascunse
Soptind in taina le da mai departe
Tradatoare ca luna e inima mea toata.

Intinde palmele

Ti-am spus vreodata ce culoare are sufletul meu?
Nu,nu e alb,roz sau albastru e doar,,straveziu,plin plin de ramnificatii.Da asta e sufletul meu.Si mai stii ceva?Fiecare dintre acele ramnificatii iti poate spune o poveste.
Povesti mai mici sau mai mari,povesti de viata si povesti inventate,vesele sau triste si mai ales povesti de iubire.Unele dintre toate aceste povesti s-ar putea sa nu iti placa..Mai am printre ele si povesti dintru-un trecut care ar trebui trecut la categoria,,ce sa nu faci in viata''.
Dar au trecut toate si acum s-au transformat in amintiri.Si daca cauti bine poate gasesti si niste povesti care s-au transformat in cosmaruri de-alungul timpului...Nu te speria,a trecut totul...ma mai trezesc uneori noptile,cu trupul scaldat de sudoare,tremurind de spaima si cu lacrimi pe obraz dar nu mi-e frica...te am pe tine sa ma aperi.
Am o idee..Intinde palmele...impreuneaza-le..tine-le asa o secunda... atit am nevoie...pina iti pun sufletul meu in palme...fa ce vrei cu el...ti-l daruiesc.Asculta-l,citeste-l sau lasa-l jos.Nu am nevoie de el...fara tine oricum ma simt ca si acum...goala pe dinauntru.
Ti-am spus vreodata ce culoare are sufletul meu?