31 dec. 2009

Bilant pentru anul ce a trecut


Se pare ca a mai trecut un an peste mine...si l-am simtit din plin...a fost un an zbuciumat,cu multe semne de intrebare...si prea putine raspunsuri.
Dar s-au intimplat si lucruri bune...am facut niste alegeri pe care nu le regret(nici nu am cum sa o fac pentru ca trebuia sa le fac de mult timp).Din pacate am fost rea...mai mult cu propria-mi persoana...mi-am refuzat dreptul la fericire mult prea mult timp.Si cind in sfirsit mi-am spus am dreptul si eu sa fiu fericita- si am facut-o....pe urma m-am simtit vinovata...de ce?Poate pentru ca am fost obisnuita prea mult timp sa fac ceea ce vor altii sa fac...am uitat de mine...dar mi-am revenit...chiar daca a durat ceva...
A fost un an care mi-a adus transformari interioare...m-a facut sa vad lumea cu alti ochii...am incetat sa cred in anumite lucruri si am invatat sa cred in altele noi.Am reinvatat sa traiesc...sa rid...sa am dorinte si mai ales sa cred ca merit toate acestea.
In anul ce-a trecut am citit,am visat mai mult ca de obicei si ce e mai important am invatat sa
ma bucur de lucrurile simple din viata;mirosul unei flori,risul unui copil,o ciocolata calda bauta sub patura la caldurica...Si mi-am facut prieteni noi in anul ce a trecut...nu multi dar mai important e calitatea nu cantitatea,nu?Le multumesc prietenilor care au stat si m-au ascultata cind eram suparata,care mi-au spus vorbe de incurajare in momentele cind pareau fara rezolvare...si mai ales vreau sa multumesc unui prieten cu adevarat special...care intodeauna a avut un cuvint bun de spus...atunci cind era nevoie...Multumesc.


Azi dimineata deschizand fereastra, un inger m-a intrebat ce-mi doresc eu astazi. I-am raspuns sa aiba grija de persoana care citeste acest sms si de familia lui. Ingerii exista, iar cand nu au aripi se numesc prieteni. La Multi Ani!

LA MULTI ANI pentru noul an la toata lumea va doresc.