31 ian. 2010

...

De ce oare fac prostii atit de mult caz?
Pacatul este inceputul si nasterea
Si viata insasi,cea plina de greseli
Este chiar moartea,furtuna cea plina de teroare...

Asculta-ma

incerc sa fac diferenta intre realitate si ...tine.intre realul din vis si realul de zi cu zi...intre prezenta si absentele tale...incerc sa fac diferenta intre iubirea si ura ce ti-o port... sa fac in asa fel incit sa fie dozate in parti egale.
existi cu adevarat?ma intreb uneori cu toate ca stiu sigur ca da,cind noaptea iti simt respiratia sacadata cind imi atingi coapsa stinga cu degetele inclestate de dorinta,cind imi lingi pielea deja infierbintata,cind dimineata patul inca mai pastreaza mirosul tau si gemetele tale inca imi zghirie timpanele.
am in gura niste cuvinte mototolite,peste care iau o lingura de miere indulcita cu o pastila de morfina...poate va aluneca mai usor pe git si ma va ajuta sa te simt in continuare.
am sa iti vorbesc despre acele momente cind ma cuprinde disperarea si frica de singuratate si te rog in gindurile mele sa ma prinzi inainte sa ma inalte prea sus si sa imi dea drumul sa ma zdrobesc de Pamint.
am sa iti vorbesc despre acel moment in care a trecut fericirea pe linga mine si nici nu am indraznit sa intind mina spre ea...sa ii cersesc fiinta.
am sa iti vorbesc despre acele momente in care am inceput sa simt mai mult decit eram pregatita sa o fac...
mi-am vindut de prea multe ori visele in care credeam...ce se intimpla cind te vinzi de prea multe ori?pina la urma nu mai ramine nimic.