17 dec. 2009

Dimineata

Ca de obicei primul lucru dimineata este o cafea aburind din cana mea preferata bauta in fata calculatorului.Afara iarna si-a intrat in drepturi,oamenii infofoliti in haine groase,umbla cu pasii repezi ca niste furnicute.
Am avut un vis atit de frumos,te-am visat pe tine iubitule...erai linga mine,am putut sa te ating,sa ma las furata de tine trup si suflet...am mai visat ca atunci cind m-am trezit erai linga mine si in sfirsit puteam sa ma satur de apropierea ta.
Dar am deschis ochii si cind am atins mina sa te ating,era doar un loc gol linga mine,am inchis ochii ca sa continui acel vis pina la epuizare.
Stiu ca diminetile
Ma inunda cu fiinta ei
Cu tremurul si dulceata
Aducatoare de moarte
Iubesc...vreau sa fie
Un cuvint de mult uitat
niciodata inteles...
Pe deplin
Sa ramina...dulce-amarui
Sagalnic floare de mai
Pentru cei care
Gasesc in el
Insusi semnul de a fi.

Fara masti

Pentru tine mi-am lasat de multe ori mastile deoparte,am plins,am ris, ai stiut ca sufar uneori,dar m-am aratat tie cum sint fara sa am teama ca ma vei judeca sau iti vei schimba parerea despre mine.
Mi-am deschis ferestrele sufletului,ti-am facut loc acolo si m-am lafait in placerea gindului ca esti tu acolo, ah...cu cita placere te-am primit.
Ne jucam cu limitele noastre poate uneori prea mult...ne jucam unul cu mintea celuilalt dar am acceptat asta amindoi...ne jucam mai serios decit ar trebui cu sentimentele noastre...si asta ne face sa ne dorim mai mult,sa mergem mai departe ...sa fortam limite...sa vedem care cistiga...asta daca e ceva de cistigat pina la urma.E mult,e putin asta nu are importanta.Singurul lucru care e important aici este ceea ce ne dorim amindoi-ceea ce ne incita,dorintele,pasiunile sau fanteziile care ne aduc mai aproape unul de celalalt.