28 iul. 2010

1001 de nopti

Singura pe strazile pustii in noapte...doar pantofi mei cu toc imi faceau simtita prezenta pe stradutele linistite...lumina cite unui felinar ma urmarea in soapta.
Orasul ma absorbit complet.Nu,nu acum in aceasta plimbare ci intr-una din zilele in care paseam agale prin locurile acum cunoscute.Cafenelele acum inchise ma salutau din mers si parca imi vorbeau,,te asteptam,nu pleca locul tau e aici,orasul te asteapta''.
Mergind singura incercam sa imi imaginez un oras de poveste cu copaci plini de flori nemaivazute,cu ghirlade de flori de cires in locul firelor nesfirsite de pe stilpi.
Cu blocuri in culori stralucitoare care sa ne inveseleasca spiritul si strazi pavate cu matase in care pasii nostrii sa ne poarte fara zgomot.O lume de basm care sa ne faca mai buni,in care iubirile imposibile sa devina posibile,un oras in care sa ninga cu magnolii pe care fetitele sa si le prinda in par.
Un oras in care frumusetea interioara sa conteze mai mult decit cea interioara,in care invidiile,rautatiile si cuvintele rele sa nu existe.
In acel oras vei fi tu care ma astepti departe de tot ce e rau unde ne vom putea traii povestea noastra.

Un claxon strident in noapte ma smulge din mrejnele visului aducindu-ma la realitate...privesc in jur aceleasi lumini de pe stilpii plini de fire de curent,aceleasi blocuri unele in umbra din cauza intunericului,aceleasi blocuri gri si triste,acei copaci pustiiti de flori...e lumea noastra...lumea reala in care traim...merg mai departe cu un suris pe buze...plimbarea mea se apropie de sfirsit ma duc spre casa...acolo ma astepti tu,,,chiar daca nu traim in acel basm stim sigur un lucru:ne traim povestea noastra in ea se afla ceea ce ne dorim noi.
Noapte Buna...