13 apr. 2010

Poveste despre iubiri

Chiar si daca nu este iubita,iubirea ne poate iubi.


nu stim de unde vin toate iubirile.Iubirile acelea noi,care se nasc in noi,intr-o zi din viata noastra,ne umplu de lumina,uneori ramin in noi pentru mult timp.,alteori sint doar trecatoare...
acele iubiri neasteptate care ne implinesc,ne fac sa crestem sau ne intristeaza...nu stim de unde vin,cum ne-au ales,cum de au aparut in calea noastra.
eu cred ca exista undeva in univers,un loc in care se aduna toate acestea iubiri si unde isi pot impartasi uimirea,surpriza sau disperarea,un fel de insula in care se pot regenera dupa tot ceea ce au avut de patimit pe pamint.

Fuga

In ziua aceea in timp ce-l asteptai,plimbindu-te pe trotuar,jenata si furioasa din pricina zimbetelor ironice ale colegilor,ai hotarit sa nu-l mai vezi,sa nu te lasi dominata de pasiunea pentru el.
Era dragoste?Uneori ti se parea mai curind o boala,de care trebuie sa te vindeci.Ai luptat cu tine insuti,zile in sir.Fugeai,aveai putere sa fugi de el,si credeai ca totul s-a terminat.
Te astepta la intrarea principala si tu ieseai pe scara de serviciu...Credeai ca ai biruit si te felicitai ca ai scapat de imaginea lui,care te obseda zi si noapte.
Dar intr-un tirziu l-ai intilnit si atunci ai stiut ca totul e pierdut pentru tine.
Esti a lui orice ai face...si in adincul sufletului iti doresti acest lucru.