20 dec. 2009

ESTI TU...

De cite ori te-ai intrebat,dragul meu cum va fi prima,,noapte de amor'' cu mine?
Stiu ca ti-ai pus aceasta intrebare asa cum am facut-o si eu la rindul meu,ai stat si ti-ai imaginat atingerea mea...imi amintesc de asta...a fost,este sau va fi...pentru cei ce nu inteleg pot sa aleaga intre trecut,prezent sau viitor povestea pe care o voi spune...puteti sa alegeti ce timp va place si poate sa va amintiti o data cu mine de acea prima data cu persoana speciala din viata voastra.
Nu vreau ca acea impreunare carnala sa fie doar o trecere rapida intre noi ci imi doresc sa simt tot,senzatii,pasiune si mai ales sa simt barbatul din tine.
Te voi pune sa imi dai jos hainele ca sa simti cum tremur de placere...ma voi intinde pe pat si iti voi cere sa ma cunosti prima data cu miinile...imi vei trasa conturul trupului ca sa ajungi sa imi cunosti fiecare respiratie intretaiata de dorinta,sa stii
cind atingerea sa fie mai ferma si cind mai blinda.
Iti voi cere sa ma faci sa te simt,sa ma ai cu salbaticie,trupul sa simta ca iti apartine,acum si atunci...Imi place sa fiu eu cea care conduce jocul seductiei,imi place sa detin controlul dar cu tine vreau sa incerc ceva nou...un nou joc...sa ma las condusa...sa facem alte reguli pe care sa le urmam...reguli care sa scoata din noi ce e mai bun.Sa ne oferim totul si sa nu tinem cont de nimic.Fara multe cuvinte spuse,de fapt intre noi nici nu e cazul eu stiu ce vrei si tu ma cunosti mai bine decit ma cunosc eu.
Vreau sa te comporti ca un barbat care are curajul sa spuna ce vrea,fara sa accepte refuzurile mele sfioase,cind amindoi stim prea bine ca atunci cind voi spune NU de fapt e un DA.Stiu deja cum mirosi,cind infierbintat de dorinta te iau in brate ca sa ma imbat cu mirosul tau de mascul...te simt...esti tu...mereu am stiut ca esti Tu.
Si la final cind totul va fi un amalgam de pasiune,cuvinte nerostite,dorinte duse la capat,voi avea o singura dorinta,,sa nu se sfirseasca aceasta zi''.

Nu sint un inger

Trebuie sa iti marturisesc un lucru...stii,nu sint un inger sau... cine stie poate ca a fi inger nu e atit de greu...nu stiu...e greu de spus.
Dar nu sint nici un mic diavol pentru ca nu sint atit de rea.Recunosc ca am tradat,am mintit nu o data in viata mea am si birfit cind nu ar fi trebuit sa fac acest lucru dar si altii au facut acest lucru.
Spune-mi te rog ce sau cine sint eu?Pentru tine ce sint?Nu ma intereseaza cum ma privesc alte
persoane,nimeni nu are dreptul sa ma judece doar parerea ta ma intereseaza.
Nu mai vreau sa imi spui ca sint un om bun,tu crezi in mine mai mult decit o pot face chiar si eu...nu vreau sa imi spui ca ma intelegi,nu vreau sa ai incredere in mine,nu vreau sa spui ca
esti alaturi de mine...nu imi poti citii gindurile ca sa stii ce simt uneori asa ca doar taci si doar...asculta-ma daca vreau sa vorbesc.
Am momente cind vreau sa fiu rea cu alte persoane...chiar si cu tine...chiar daca nu iti spun acest lucru...si pe urma regret si pling in sinea mea...si iti cer iertare fara ca tu sa stii asta.
Iarta-ma te rog pentru ca am gresit...in gindurile mele...fata de tine...e singurul pacat pe care il am...ti-l marturisesc...stiu ca voi primii iertarea ta.

As putea sa ma indragostesc de sufletul tau...azi,miine,in fiecare zi...

Ninge...


Buna dimineata,ninge de 24 de ore,totul e acoperit de mantia alba a zapezii.Fulgi mari cad de sus continuu,fara oprire,se asterne peste blocuri,peste masini si peste sufletele noastre acoperind uratenia din ele...